Healingpraktijk Isa - Spirituele coaching, bewustwording, healing en inwijdingen

Kinderen/Gezin

Iedereen die kinderen heeft heeft weleens een moment waarop je niet weet hoe je de situatie moet oplossen en je even met je handen in het haar zit. Op die momenten zou je dolgraag willen dat je een toverstaf met oplossing had, zeker wanneer de situatie al langer duurt of wanneer je al hulp hebt gehad maar niet met de gewenste resultaten.

In deze tijd van hooggevoeligheid waar ook vaak de stempels die vanuit school gegeven worden zoals ADHD of autisme kunnen ons wanhopig maken. Wat belangrijk is is om tot de kern te komen van wat er nou dwars zit bij je kind. Wat houdt hem of haar zo boos of verdrietig, waarom werkt hij of zij niet mee? Waarom die stampij?

Zou het dan niet fijn zijn als iemand de foto van je kind kon lezen en richtlijnen kon geven van wat je kind nodig heeft en hoe je weer grip op je kind kunt krijgen of hoe je je kind kunt leren om grip op bepaalde situaties te krijgen. 

Wat ik doe is het maken van zielscontact met je kind. Dit is altijd met zijn of haar toestemming, want anders zal de ziel niets loslaten. Wat hij of zij kwijt wil aan mij mag ik door krijgen. Dit zijn vaak mooie boodschappen want je kind vertelt precies wat hij of zij nodig heeft of vertelt wat hij of zij juist helemaal niet wil en wat dan wel. Zo kan ik je handvatten geven en na 1 consult zie jij al de verandering voor je kind waar je zo naar verlangt, maar ook voor je zelf en je gezin. Vaak vindt er ook een stukje heling plaats omdat hij of zij gehoord is. Een enkele keer zal er een 2e consult nodig zijn.
Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint