Healingpraktijk Isa - Spirituele coaching, bewustwording, healing en inwijdingen

Hoe werkt een healing?

Tijdens een healing lig je op een behandeltafel en reinig ik jouw chakra's, energetisch en fysieke lichaam van blokkades zodat jouw energie weer vrij kan stromen en je klachten afnemen of zelfs geheel verdwijnen. Ik werk met liefdevolle goddelijke energie, met de energie van de engelen en het licht van Lemurie. 

Een healing zorgt ervoor dat je meer energie en rust krijgt. Dat geeft jou meer ruimte voor je eigen energie zodat je in balans en dichter bij jezelf komt. Een healing spreekt jouw zelfgenezende vermogen aan en zorgt dat jij in staat bent om gebeurtenissen en emoties los te laten. Dat gaat laag voor laag en in jouw tempo omdat jij onbewust zelf bepaalt wat je kan of wil loslaten. De healing werkt een tijdje door. Bij de één gaat het sneller dan bij de ander. Omdat er meer ruimte komt voor jezelf en je eigen energie krijg je een nieuwe kijk op het leven en op jezelf zodat je ook krachtiger in het leven zal staan. Dat heeft zeker een positieve invloed op jou maar ook op je omgeving. 


Zal dit ook voor jou werken?

Heb je al verschillende trajecten gevolgd maar ben je er nog niet voor je gevoel? Dan is de kans groot dat ik ook jou kan helpen. Mijn doel is vooral gericht op het loslaten en niet het oprakelen van je verleden. Ik laat jou je sterke kanten zien en geef je inzichten die jou in het hier en nu brengen. Ik leer je vanuit je kracht te leven en te handelen naar wat je gevoel jou wil zeggen. Gebruik je medicijnen of zit je in een traject dan moeten we dit in overleg doen. Mocht je twijfelen neem gerust contact op.Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint